Ritualul hawaiian Lomi-Lomi | BodyArtClub
Telefon: (021)-4441070
Prelungirea Ghencea, nr. 65B, Bl. C1, Bucuresti, Harta
Ritualul hawaiian Lomi-Lomi

Ritualul hawaian Lomi Lomi

Lomi Lomi este o forma veche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. In Hawaii lomi lomi inseamna chiar masaj, iar tehnicile utilizate sunt transmise din vechime. Lomi lomi reprezinta atingerea in spiritul lui Aloha (respect, atentie) care vizeaza corpul, inima si spiritul.

Plomi8entru a intelege principiul si capacitatea curativa a masajului lomi lomi, sunt necesare cateva cunostinte despre filosofia hawaiiana, numita Huna. Un principiu de baza al Hunei spune ca fiecare cauta armonia si iubirea, iar caracteristica masajului lomi lomi este conexiunea afectiva dintre pacient si practician. De aceea acest masaj poarta si numele de Loving Hands si foarte importanta este atentia pe care terapeutul o acorda clientului.
Hawaiieni vad lucrurile in raport cu circulatia energiei, urmand conceptul ca o idee sau o credinta poate bloca circularea energiei, tensionand muschii. Lomi lomi ajuta la eliberarea blocajelor, dandu-i energiei o noua directie. Lomi lomi nu este o simpla experienta fizica. Ci si una care favorizeaza vindecarea la nivel mental, emotiv si sentimental. Hawaiienii vad toate aceste componente ca un intreg si cand individul se vindeca sau se imbolnaveste la un anumit nivel, intreg organismul este influentat.

Masajul este unic prin miscarile si manevrele executate de specialist, fiind utilizate antebratele, asemenea unor valuri care imbratiseaza corpul, iar posibilitatea de a masa diferite parti relaxeaza in totalitate.

Pentru ca acest masaj sa fie desavarsit, se utilizeaza candela de aromaterapie cu uleiuri calde si aromate 100% naturale care seduc si cuceresc lomi10simturile. Spre deosebire de lumanarile traditionale, acestea se topesc la o temperatura mult mai mica, transformandu-se intr-un ulei fin, cald, care hidrateaza si catifeleaza pielea. De asemenea, stimuleaza circulatia limfatica, impiedica aparitia stresului, ajuta la prevenirea tensiunii corporale si reprezinta un element activ impotriva depresiei.

Combinatia caldurii cu stimularea zonelor energetice, finetea uleiului si parfumul deosebit, transforma masajul intr-o experienta de relaxare intensa. Ajuta la prevenirea tensiunilor musculare, evita aparitia stresului, stimuleaza circulatia limfatica si este un element activ impotriva depresiei.

 

lomi5

Masajul lomi lomi este recomandat pentru durerile de ceafa, de umeri si spate, problemele legate de stress, migrene, probleme circulatorii si respiratorii, insomnie, scaderea sistemului imunitar, depresie, traumatisme si lipsa de incredere in sine.

 

 

Nu sunt comentarii.

Adauga comentariu
Program

Luni – Vineri
13.00 – 21.00

Sambata
09.00 – 14.00

Pentru alt interval orar,
numai pe baza de programare,
cu cel putin 24 ore inainte

Programari Online

Foloseste pagina de programari si trimite mesaj cu data si ora la care vrei sa te relaxezi.

Proceduri