DETOX SPA | BodyArtClub
Telefon: (021)-4441070
Prelungirea Ghencea, nr. 65B, Bl. C1, Bucuresti, Harta

DETOX SPA

Detoxifiere cu Detox Spa

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismuli si ajuta la slabit.

Pentru o detoxifiere completa, pana nu demult era nevoie sa urmezi o dieta drastica care de cele mai multe ori ducea la infometare. Detoxifierea organismului era anevoioasa, consuma foarte mult timp si multa energie. Cu aparatul de detoxifiere DetoxSpa insa lucrurile sunt simple, placute si dureaza putin. In plus eficacitatea este vizibila de la primele secunde de tratament.

La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat Detox Spa urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor. Cereti clientei sa strecoare picioarele in recipientul cu apa calduta cu solutie salina si sa se relaxeze. Detoxifierea organismului este intensiva si dureaza aproximativ 30 de minute. Atentie! Procesul natural de detoxifiere (prin urina si transpiratie) continua la parametrii accelerati inca 36-48 de ore de la incheierea sedintei de tratament DetoxSpa.

Cum functioneaza detoxifierea cu Detox Spa?

In recipientul cu apa calduta al acestui aparat profesional de detoxifere este generat un flux de ioni pozitivi si negativi, acestia creeaza un camp ionic ce accelereaza procesele naturale de detoxifiere. Particulele de impuritati si toxine sunt incarcate la randul lor pozitiv sau negativ, fiind atrase astfel spre exteriorul corpului. Detoxifierea este asigurata si vizibila.

Chiar functioneaza?

Aparatul de detoxifiere Detox Spa creste rezistenta la stres si ajuta la slabit. Detoxifierea este vizibila cu ochiul liber, apa din recipient isi va schimba culoarea in functie de deseurile metabolice eliminate. Astfel, daca apa se coloreaza in galben sau verde, este o dovada a detoxifierii rinichilor si tractului urinar, daca se coloreaza in maro si negru, semnaleaza curatirea ficatului si a vezicii biliare, fulgii de culoare neagra sunt metalele grele eliminate, culoarea rosie indica toxine purtate in circuitul sanguin, portocaliul semnaleaza toxine depozitate in articulatii si exemplele pot continua.

 

Cum functioneaza detoxifierea prin ionizare?
In timpul sedintei, bobina emite un mic flux de curent electric de 1.2-1.8 Amperi in apa calduta, favorizand formarea de hidrogen (H+), sodiu(Na+), cloruri(Cl+) si ioni de hidroxid (OH-). Concentratia ridicata de ioni se ataseaza de toxine neutralizandu-le si permitand corpului sa le elimine mai rapid, prin cele 2000 de cai de comunicare cu organele pe care le prezinta talpa piciorului.

Cat de dese pot sa fie sedintele de detoxifiere?
Pentru inceput este aceptata si o detoxifiere la fiecare 72 de ore . Dupa 5- 10 sedinte, puteti reduce chiar si la o singura sedinta pe saptamana. Un tratament complet dureaza 14 sedinte, apoi se poate realiza cate o sedinta pe luna.

Durata de tratament este de 30 de minute pentru adulti, 15 minute pentru copiii intre 5 si 15 ani si 10 minute pentru copiii sub 5 ani

Efecte:
–    Detoxifierea accentuata a organismului
–    Reducerea cantitatii de toxine din corp
–    Activarea functiilor metabolice si circulatorii
–    Imbunatatirea functiilor ficatului si rinichilor
–    Intarirea sistemului imunitar
–    Reducerea starilor de insomnie pana la disparitie
–    Reducerea durerilor, inlamarilor, edemelor si aglomerarilor toxice cronice

Contraindicatii:
Tratamentul nu este recomandat daca persoana se afla sub controlul medical:
–    implanturi electrice (pacemaker cardiac) sau metalice
–    episoade epileptice sau psihotice
–    sarcina
–    transplant renal
–    persoane aflate in tratament de chimioterapie sau radioterapie
–    diabet
–    persoane cu rani deschise la nivelul talpilor

 

Nu sunt comentarii.

Adauga comentariu
Program

Luni – Vineri
13.00 – 21.00

Sambata
09.00 – 14.00

Pentru alt interval orar,
numai pe baza de programare,
cu cel putin 24 ore inainte

Programari Online

Foloseste pagina de programari si trimite mesaj cu data si ora la care vrei sa te relaxezi.

Proceduri