CAVITATIE | BodyArtClub
Telefon: (021)-4441070
Prelungirea Ghencea, nr. 65B, Bl. C1, Bucuresti, Harta
CAVITATIE

CAVITATIE CU REFORM MULTIFREQUENCY

CAVITATIE – cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii localizate

Fara durere,

Fara bisturiu,

Fara complicatii,

Fara costuri ridicate,

Fara zile de recuperare,

Fara tulburarea activitatilor cotidiene.

Cavitatia prin ultrasunete este o procedura nechirurgicala sigura prin care se pot elimina depozitele de grasime localizate in diferite zone ale corpului: abdomen, sub barbie, pe brate, pe solduri, pe fese si pe coapse. Gambele groase se pot remodela acum fara mari probleme!  Cavitatia contribuie la combaterea celulitei, a adipozitatii subcutanate, la atenuarea maxima a vergeturilor si implicit la remodelarea corporala.

Cavitatia  este un aparat inovativ cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz ), care exploatand fenomenul fizic al cavitatiei  produce dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos.

CAVITATIA (Liposuctie Virtuala)  reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul  eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa  si drenat prin sistemul limfatic. Utilizind o frecventa de pina la 40 Khz CAVITATIA in numai citeva sedinte de tratament realizeaza un nou contur corporal.

CAVITATIA este controlat de un microprocesor care permite o stricta emisie a undelor de presiune care genereaza efectul de cavitatie. Specifica modulatie a frecventei si posibilitatea variatiei emisiei,  actioneaza in mod direct asupra adipocitelor dand chiar de la primele aplicatii rezultate surprinzatoare. Efectele produse de CAVITATIA : Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor ” noduli celulitici”, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rind  o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

Ce simtiti in timpul tratamentului? In timpul tratamentului puteti percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza. Tratamentul  este placut si comfortant.

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei? Cavitatia  este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiene ale dumneavoastra.

Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate? Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale. In mod normal se efectueaza 6/10 sedinte  de tratament.

Pasii tratramentului

O sedinta de tratament dureaza 90 de minute. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme. 1. CAVITATIE cu ULTRASUNETE de joasa fecventa – “sparge” celulele grase actionand adanc in stratul adipos, in profunzime (30′)

2. VACUUM – are dublu efect, ajuta si el la eliminarea celulelor grase aflate spre suprafata tesutului si provoaca drenarea acestora catre circuitul limfatic (20′)

3. DRENAJ LIMFATIC – se executa un drenaj limfatic, cu un rol esential in eliminarea din organism a celulelor distruse la pasii anteriori (40′)

Care este frecventa sedintelor de cavitatie? Frecventa recomandata este de 1 sedinta la 4-5 zile

Avantajele aplicarii procedurii cavitatiei cu ultrasunete sunt: lipsa durerii tratament fara riscuri si non invazivrezultate vizibile din prima saptamana de tratamentindepartarea celulelor de grasime pentru totdeaunaeficienta certa in cazul acumularilor de grasime superficiale si non-volumetricetonifierea tesutului conectoreficienta in tratamentul anticelulitic

Care sunt contraindicatiile?

SE INTERZICE TERAPIA CU APARATUL DE CAVITATIE PENTRU PERSOANELE CU URMATOARELE AFECTIUNI:cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie (colesterol ridicat), steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi sau alte deficiente renale, leziuni dermatice, hernie, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), menstruatie, sarcina, alaptare, astm brosic, diabet, hemofilie sau tratament cu anticoagulante.

Recomandari

Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi. Imediat dupa tratament sa bea 2 litri de apa plata. 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi. Este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide (ceai neindulcit sau apa plata). De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in  ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi.Odata obtinute  bune rezultate ce  trebuie facut pentru mentinenerea  acestor rezultate? La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda  un tratament de mentinere la fiecare 2-3 luni.

 

Program

Luni – Vineri
13.00 – 21.00

Sambata
09.00 – 14.00

Pentru alt interval orar,
numai pe baza de programare,
cu cel putin 24 ore inainte

Programari Online

Foloseste pagina de programari si trimite mesaj cu data si ora la care vrei sa te relaxezi.

Proceduri