Bronzare cu henna
Telefon: (021)-4441070
Prelungirea Ghencea, nr. 65B, Bl. C1, Bucuresti, Harta
Bronzare cu henna

Avantajele bronzarii cu henna

Ce este Henna?

Utilizata inca din Antichitate de populatiile din India, Egipt si Africa de Nord, henna simbolizeaza seductia si frumusetea. Pe langa latura estetica, henna este o planta cu virtuti multiple. Frunzele acestui arbust pot inlocui culoarea rosie sau galbena si ajuta la ameliorarea problemelor pielii, multumita proprietatilor sale purifiante, astringente si remineralizante. De aceea, este folosita de multa vreme in medicina araba si cea ayurvedica. Si radacinile sunt utilizate pentru proprietatile medicinale.

O metoda naturala de bronzare

Pentru a incepe o vacanta aratand bine, nu e nevoie sa mergi la solar. Poti alege o metoda naturala de bronzare si care nu te expunbrown portraite niciunui risc. Este vorba despre bronzarea cu henna, un adevarat preludiu pentru vacantele insorite. Preparatul nu contine niciun ingredient chimic, iar acesta metoda traditionala nu provoaca alergii.

Cum se efectueaza bronzarea cu henna?

O astfel de sedinta este precedata de una de gomaj integral al corpului si al fetei, pentru a elimina celulele moarte si impuritatile si pentru a pregati pielea pentru aplicarea henna. Acesta se aplica pe intreg trupul, prin masare. Pe patul de masaj se intinde o folie de celofan, unde i se aplica clientei henna pe intregul corp. Clienta trebuie sa stea maxim 10-15 minute. Procedeu difera de la o clienta la alta in functie de tipul de piele. Dupa ce timpul necesar pentru bronzare a trecut, se indeparteaza celofanul si se face un dus pentru a elimina excesul de henna. Dupa dus, urmeaza un masaj usor cu ulei de argan, flori de portocal sau iasomie care are rolul de a uniformiza culoarea.

Avantajele bronzarii cu Henna

Bronzarea cu henna nu e doar un capriciu al frumusetii, ci si un adevarat ritual natural de sanatate. Avand proprietati astringente, ea inchide porii si uniformizeaza tenul. Henna are si un efect antibacterian, curatand pielea in profunzime. Henna are puternice proprietati cicatrizante si coagulante, vindecand ranile. De asemenea, ea protejeaza pielea de efectul ultravioletelor.dark portrait
Pentru a avea o piele bronzata constant si bine ingrijita, acesta sedinta trebuie sa se faca saptamanal, pe parcursul primelor luni, pana ce se obtine culoarea dorita. Pentru un bronz intens, ai nevoie de 4-5 sedinte de 2-3 ori / saptamana. Apoi, pentru intretinere, se va face o singura sedinta la 1-2 saptamani.

Bronzatul cu henna este indicat mai ales persoanelor cu pielea deschisa si care trebuie sa se expuna la soare, deoarece culoarea se prinde mai bine de o piele alba decat de una caramel. Nu te speria, daca imediat dupa sedinta vei avea pete. Acestea dispar in 3-4 ore. Nu e obligatoriu sa apara pete. Depinde de cat de bine a fost hidratata pielea. Pe o piele hidratata corespunzator, nu vor aparea pete.

 

Nu sunt comentarii.

Adauga comentariu
Program

Luni – Vineri
13.00 – 21.00

Sambata
09.00 – 14.00

Pentru alt interval orar,
numai pe baza de programare,
cu cel putin 24 ore inainte

Programari Online

Foloseste pagina de programari si trimite mesaj cu data si ora la care vrei sa te relaxezi.

Proceduri